Gratis
proefles

Klik hier

Bel ons

Korting bij partners SCNJ

AANVULLENDE INFORMATIE OVER ONZE BUSINESSPARTNERS KRIJGT U DOOR MET 
UW AANWIJZER OVER DE FOTO TE GAAN EN/OF DOOR HUN WEBSITE TE BEZOEKEN.

Dat telt! * Poppiez * Kapsalon Model * Sylografimedia * Fortune Coffee * Zuur Woninginrichting * Administratiekantoor Sokolowski en Klaassens * Autocrew De Bruin * Frey Oogzorg * Beaubelle * Staal & Van Haarst Advocaten * Pink Dream Bodyart

10% korting muv lopende acties

www.advocaten-winschotenl.nl

Time to relax!

debruin.autocrew.nl

Met oog voor een scherpe blik!

 

www.sokolowski-klaassens.nl

Businesspartner van het eerste uur met aantrekkelijke kortingen voor onze sporters.  Gratis verzekering- en hypotheekcheck, € 125,00 korting op hypotheekadvies, € 125,00 korting op hypotheekbemiddeling.  

 

 

 

 

 

 

Een gezellige en sfeervolle dagopvang voor kinderen van 0-4 jaar en een leuke voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 5 tot 13 jaar.  
Onze leden worden tegen gereduceerd tarief geknipt in deze moderne salon! Lekker sporten, ontspannen onder de zonnebank ... en dan nog even langs deze kapper voor een trendy coupe!

 


 

 

 

 

 

 


Leden van Sportcentrum Nico Jager krijgen 15% korting op het ontwerp van hun familiedrukwerk. Bedrijven krijgen 30% korting (* alleen bij de eerste kennismakingsopdracht) op flyer, huisstijl ontwikkeling, website, poster, brochure, autobestickering, enzovoort.

 

 

 

 

 www.fortune.nl

 

 

 

 

 
Aan de Feiko Clockstraat 130 in Oude Pekela. U vindt hier een groot assortiment vloer- en raambekleding en matrassen in uiteenlopende stijlen, kleuren en dessins. Op vertoon van geldige ledencard krijgt u 10% korting op uw aankopen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

agenda

Lesaanbod