Gratis
proefles

Klik hier

Bel ons

Diëtist

U wilt zich gezond en fit voelen: voeding en sport zijn twee belangrijke elementen die u hierbij kunnen ondersteunen. Wij werken samen met diëtisten Marjolijn Lantman-Gommerts en Daphne Rademaker van Voedingsadviesbureau Die-eet&zo dat is gevestigd in het sportcentrum. Sporters kunnen bij Marjolijn of Daphne naar binnen lopen met al hun vragen over voeding en kunnen bij ze terecht voor individuele begeleiding. 

U wilt een totaalpakket? Lees meer over MOVE2WIN, een individuele afvalcursus waarin 'voeding' en 'bewegen' worden gecombineerd. MOVE2WIN wordt uitgevoerd onder verantwoorde begeleiding van diëtisten van Die-eet&zo en instructeurs van Sportcentrum Nico Jager.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cobi: "Snel afvallen en gewicht behouden op een goede gezonde manier. Voor mij als cliënt geslaagd! Veel kilo’s afgevallen, ik voel mij beter, twee kledingmaten minder ! Mijn advies is neem contact op met Die-eet&zo voor een goede begeleiding en een fantastisch resultaat in een korte tijd. Wat je mag eten is meer dan genoeg. Geen dure aanschaf van bijzonder eten, nee de recepten zijn heel gewoon en bijzonder smakelijk en goed vol te houden! Naast het dieet een super ondersteuning vanuit het sportcentrum, motiverend en met goede persoonlijke trainingsschema’s".

 

agenda

Lesaanbod