Gratis
proefles

Klik hier

Bel ons

Power

 

POWERPUMP

Powerpump richt zich op het sterker maken van het lichaam. Met halters, dumbbells en losse gewichtschijven worden de verschillende oefeningen op muziek uitgevoerd. Alle spiergroepen komen aan bod tijdens dit lesuur. Doordat alle oefeningen vaak herhaald worden maar met relatief laag gewicht is de kans op blessures klein MAAR de vetverbranding bij deze lessen ligt hoog.

 

BODYSHAPE

Bodyshape combineert cardio- en krachtoefeningen, waardoor je veel calorieën verbrandt en tegelijkertijd werkt aan het krachtiger en strakker maken van je lijf. Geen enkele les is hetzelfde door het gebruik van veel verschillende materialen en natuurlijk door de inventiviteit van de instructeur die eindeloos kan variëren in oefeningen.

 

 PILATES 

Pilates is een trainingsmethode met grondoefeningen voor armen, buik, billen en benen. Pilates richt zich daarnaast een stevige en stabiele rug en is ook geschikt voor mensen met rugklachten. De sleutelwoorden bij Pilates zijn: stabiliteit, flexibiliteit en lichaamsbeheersing. Voor zowel de beginnende als de gevorderde sporter die in alle rust wil werken aan een sportief lichaam!

POWERBALLS

Powerballs is een groepsles waarin oefeningen worden gedaan met een grote fitnessbal. Alles draait hierbij om het vinden van balans en het ontwikkelen van sterke buik- en onderrugspieren: een sterke 'core' vormt immers de basis voor een krachtig lichaam. U zult merken dat uw lichaamshouding verbetert, waardoor u zich beter gaat voelen. Powerballs is een intensieve workout waarbij uw kracht op de proef wordt gesteld. Maar ...naast intensief is het ook ontzettend leuk omdat naast het lijf ook de bal onder controle moet worden gehouden! Doe mee en ontdek deze nieuwe uitdaging: het wordt zweten én lachen!

agenda

Lesaanbod