Gratis
proefles

Klik hier

Bel ons

Corona - lidmaatschap

 

Beste sporter,

Eigenlijk is er maar één ding dat telt: ieders gezondheid. Daar staan we niet altijd bij stil, maar in deze hectische tijden van het Coronavirus zijn we ons daar weer ten volle van bewust.

Sportcentrum Nico Jager is momenteel gesloten op last van de Nederlandse regering. Dat gaat ons aan het hart, maar het maatschappelijk belang staat hierin voorop. Daarom steunen wij deze keuze, maar doen er tegelijkertijd alles aan om op afstand te zorgen voor jullie, onze sporters.  Natuurlijk hebben wij ons gebogen over de vraag 'Wat doen we met de contributies?'. Na alle adviezen en informatie vanuit overheid, brancheverenigingen en juridisch specialisten op een rijtje te hebben gezet zijn wij tot een besluit gekomen. 

Wij hebben weliswaar recht op compensatiemaatregelen van de overheid, maar deze hebben alleen betrekking op loonkosten die slechts een deel uitmaken van alle kosten die ons sportcentrum heeft. De financiële schade is dus sowieso groot met alle uitdagingen van dien met betrekking tot het voortbestaan van het sportcentrum met haar werknemers, toeleveranciers en overige gebruikers. Daarbij beseffen wij ons terdege dat ook jullie financiële situatie onzeker is. De één krijgt gewoon loon doorbetaald, de ander heeft plotseling geen werk meer, wij kunnen en willen hier niet over oordelen.

Een logische vraag die velen van jullie ongetwijfeld heeft beziggehouden is: Heb ik recht op compensatie? Uit de informatie die wij hebben ontvangen van NL Actief, de overkoepelende brancheorganisatie voor ondernemers in het sport- en bewegingsbedrijf, is het antwoord: nee. Heel Nederland verkeert momenteel in een ongekend uitzonderlijke situatie. Dat wij onze diensten niet kunnen aanbieden, komt door de ingrijpende overheidsmaatregel en vormt voor ons een overmachtssituatie.

Maar wij willen onze leden tegemoetkomen en hebben besloten om 50% korting toe te passen op onze abonnementen per eerstvolgende incasso van 1 april 2020. Deze korting blijven we geven tot de eerste maand dat wij weer gewoon geopend mogen zijn. We hopen op begrip voor deze stap en loyaliteit naar het sportcentrum toe, want we willen natuurlijk straks weer een gezonde start maken!

Ook willen wij iedereen bedanken die ons steun heeft betuigd en ons een hart onder de riem heeft gestoken. We wensen dat iedereen in goede gezondheid deze periode doorkomt, samen met zijn of haar dierbaren. We hopen jullie spoedig terug te zien!

Blijf in de tussentijd bewegen! Maak gebruik van jullie gratis Fitsnacks.TV-abonnement, en volg onze tips, live trainingen en workouts op Facebook en Instagram.

Met sportieve groet,
Team Nico Jager,
namens deze,
Alkie Weerts.

 

 

9715-NIEUWSJAGER april 2020 abonnementen

agenda

Lesaanbod