Gratis
proefles

Klik hier

Bel ons

Corona - online reserveren

UPDATE.
De nieuwsmail is verzonden maar er komen foutmeldingen mbt een deel van de mailadressen. Als je geen mail hebt ontvangen, stuur dan eem bericht naar info@sportcentrumnicojager.nl. Ook als je vragen hebt over rhet installeren van de app.! 

 

Nieuwe service @ Sportcentrum Nico Jager. Online reserveren voor groepslessen en fitnesstrainingen!

Vanaf donderdag 28 mei kunnen onze sporters ONLINE reserveren met de NICO JAGER APP voor groepslessen en fitnesstrainingen vanaf 2 juni. Telefonisch reserveren, via mail, chat, Messenger enzovoort kan vanaf nu NIET meer. N.b. Reeds geplaatste reserveringen blijven uiteraard gewoon staan.

Donderdag 28 mei ontvangen onze sporters een mailbericht met meer informatie over de app en het aanmaken van een account.

De vloer van het voormalige zwembad dat voor de sportschool ligt wordt deze week omgebouwd tot een outdoor fitnessplein. De afgelopen week is onze GYMBOX geplaatst, met daarin voldoende materialen voor een goede workout. Een tweede plein wordt gebruikt voor de groepslessen. Naast deze pleinen hebben we onze grote grasvelden rond de sportschool en het Stadspark onder handbereik. Geen reden meer om thuis te blijven J maar het is wel noodzakelijk om een plekje te reserveren, in ieders belang.

 

agenda

Lesaanbod