Gratis
proefles

Klik hier

Bel ons

DE BUNKER

Voor ons sportcentrum staat onze GYMbox, een supercontainer vol materialen en vol met opties aan de buitenkant. De GYMBOX kan worden gebruikt bij de fitnesstrainingen, deze BOX is dagelijks geopend. 

Achter de GYMbox vindt u DE BUNKER. Wij willen onze leden de beste ondersteuning bieden. Wij hebben gemerkt dat de belangstelling voor powerliften en het fanatiek trainen op het aanzetten van spiermassa aanmerkelijk is toegenomen en nog steeds groeit. Ook voor de in deze tak van sport geïnteresseerde leden bieden wij uitgebreide faciliteiten. Uiteraard zijn deze interesses ook te trainen in onze fitnesszaal, maar op piekuren komen wij ruimte te kort voor een optimale trainingsomgeving.

Daarom hebben we DE BUNKER ingericht. Een apart gebouwtje naast het sportcentrum dat is omgebouwd tot een old school powerlift/bodybuilding trainingsfaciliteit.

Hier staan apparaten en worden trainingsmogelijkheden gefaciliteerd die een variatie en aanvulling zijn op de toestellen die wij ook in het hoofdgebouw hebben staan. De variatie in apparaten ondersteunt de aanzetting tot kracht en spiermassa. Iedere sporter kan zelf kiezen waar hij of zij het prettig vindt om te trainen. Uiteraard is een training deels in het hoofdgebouw en deels in DE BUNKER ook mogelijk.

Kom gerust een kijkje nemen en proef de ‘old school sfeer met een vleugje hardcore’ in DE BUNKER.
 

Shop

agenda

Lesaanbod