Gratis
proefles

Klik hier

Bel ons

Oktoberactie

Alweer een goede reden om te sporten bij Sportcentrum Nico Jager!

 

Ondanks de Coronacrisis vinden veel sporters hun weg naar ons mooie centrum. Wij zorgen voortdurend voor een veilige sportomgeving, gelukkig nemen onze sporters hierin ook hun verantwoordelijkheid. Deze gezamenlijke zorg maakt dat er nog steeds met plezier kan worden gesport.

Het sportcentrum heeft een totaalaanbod dat past bij ieder sportief doel. Team Nico Jager staat klaar om haar sporters te ondersteunen en te stimuleren. Alle leden kunnen gratis gebruiken maken van het Persoonlijk FITplan, waarin als het ware hun sportieve loopbaan wordt vastgelegd. Beginsituatie, trainingsdoelen, trainingsschema’s, voortgang, afspraken, metingen, enzovoort. Er is regelmatig contact tussen sporter en instructeur. Voor wie meer en nog intensiever wil zijn er diverse mogelijkheden zoals het leefstijlprogramma Body Support of de Personal trainer.

Nieuwe sporters die in oktober inschrijven, sporten gratis in november. Bestaande leden worden niet vergeten! Ook zij betalen in november geen contributie als ze een nieuwe sporter meenemen. 

Kom langs bij Sportcentrum Nico Jager aan de Bovenburen 104b in Winschoten, overtuig uzelf en proef de sfeer en het enthousiasme. Een proefles is altijd gratis! 
OKTOBER = ACTIEMAAND

Actievoorwaarden hierna.

8940-Voorwaarden OKTOBERACTIE 2020

agenda

Lesaanbod