Gratis
proefles

Klik hier

Bel ons

Septemberactie


Fanatieke seizoenstart bij Sportcentrum Nico Jager

Einde van de vakantieperiode betekent altijd dat er veel nieuwe sporters starten bij Sportcentrum Nico Jager aan de Bovenburen in Winschoten. Dat is dit jaar niet anders, ondanks de Coronacrisis. Het sportcentrum heeft diverse maatregelen genomen om sporters een veilige omgeving te bieden, ook sporters nemen hun verantwoordelijkheid hierin. Deze gezamenlijke zorg maakt dat er nog steeds met plezier kan worden gesport.

Het sportcentrum heeft een totaalaanbod dat past bij ieder sportief doel. Team Nico Jager staat klaar om haar sporters te ondersteunen en te stimuleren. Alle leden kunnen gratis gebruiken maken van het Persoonlijk FITplan, waarin als het ware hun sportieve loopbaan wordt vastgelegd. Beginsituatie, trainingsdoelen, trainingsschema’s, voortgang, afspraken, metingen, enzovoort. Er is regelmatig contact tussen sporter en instructeur. Voor wie meer en nog intensiever wil zijn er diverse mogelijkheden zoals het leefstijlprogramma Body Support of de Personal trainer.

In september kunnen nieuwe sporters kiezen of ze hun inschrijfgeld laten vervallen of liever een verpakking (1 kg.) proteïne inclusief shakebeker mee naar huis nemen. Eiwit is een van de belangrijkste bouwstenen voor ons lichaam, van belang bij spierherstel na training.

In de shop Fightenfitshop.nl van het sportcentrum zijn naast een ruim assortiment budokleding maar ook voedingssupplementen, sportkleding en trainingsaccessoires voorradig. In de loop van september wordt het aanbod uitgebreid met sportmaaltijden van  FITfood. Complete, gezonde maaltijden tegen scherpe prijzen, die perfect aansluiten op de diverse sportbehoeftes.

Kom langs bij Sportcentrum Nico Jager aan de Bovenburen 104b in Winschoten, overtuig uzelf en proef de sfeer en het enthousiasme. Een proefles is altijd gratis! September = actiemaand. Bestaande leden worden niet vergeten! Zij betalen in oktober geen contributie als ze een nieuwe sporter meenemen.

Actievoorwaarden hierna.

 

 

9208-Voorwaarden SEPTEMBERACTIE 2020

agenda

Lesaanbod