Gratis
proefles

Klik hier

Bel ons

Septemberacties

 

DE BUNKER bij Sportcentrum Nico Jager

Einde van de vakantieperiode betekent altijd dat er veel nieuwe sporters starten bij Sportcentrum Nico Jager aan de Bovenburen in Winschoten. Dat is dit jaar niet anders, zeker nu het einde van de Coronacrisis nadert. Het sportcentrum heeft diverse maatregelen genomen om sporters een veilige omgeving te bieden, ook sporters nemen hun verantwoordelijkheid hierin. Deze gezamenlijke zorg maakt dat er nog steeds met plezier kan worden gesport.

Op dit moment wordt bij het sportcentrum een nieuwe faciliteit ingericht: DE BUNKER. Tijdens de Coronacrisis, toen alleen buiten kon worden gesport, is een buitengym ingericht. Deze wordt nu heringericht en gaat dienstdoen als DE BUNKER: THE PLACE TO BE voor heavy workouts. Zo kunnen onze meest fanatieke sporters en onze recreatieve sporters rustig naast elkaar trainen, zonder in elkaars vaarwater te zitten. DE BUNKER wordt vanaf maandag 6 september in gebruik genomen.

Sportcentrum Nico Jager heeft een totaalaanbod dat past bij ieder sportief doel. Team Nico Jager staat klaar om haar sporters te ondersteunen en te stimuleren. Alle leden kunnen gratis gebruiken maken van het Persoonlijk FITplan, waarin als het ware hun sportieve loopbaan wordt vastgelegd. Voor wie meer en nog intensiever wil zijn er diverse mogelijkheden zoals het leefstijlprogramma Body Support, de Geïntegreerde Leefstijlinterventie (GLI) of de Personal trainer.

Kom langs bij Sportcentrum Nico Jager aan de Bovenburen 104b in Winschoten, overtuig uzelf en proef de sfeer en het enthousiasme. Een proefles is altijd gratis! September = actiemaand. In september krijgen nieuwe sporters een superhandige ‘Retro bag’ voor hun sportspullen. Bestaande leden worden niet vergeten! Zij betalen ontvangen een leuke attentie als ze een nieuwe sporter meenemen. 


Actievoorwaarden hierna.

 

 

4454-Voorwaarden SEPTEMBERACTIE 2021

Shop

agenda

Lesaanbod