Gratis
proefles

Klik hier

Bel ons

Thuischallenge Leefstijl

 

DO THIS @ HOME!

Wij zijn gestart met de THUISCHALLENGE, de  home-editie van Body Support,  het succesvolle afvalprogramma van Sportcentrum Nico Jager in Winschoten. Dat er vanwege de Coronasluiting niet in het fitnesscentrum kan worden getraind betekent niet dat alle opties om aan een gezonde leefstijl te werken zijn uitgeput. In tegendeel, de THUISCHALLENGE is voor mensen die ook vanuit hun eigen omgeving willen werken aan een gezonde leefstijl.

Veel mensen willen gezonder worden om zich fitter te voelen en beter in hun vel te zitten. Daarnaast is een vooruitgang in conditie en kracht ook een doelstelling. De THUISCHALLENGE is een slim traject voor iedereen die op een verantwoorde manier een gezonde leefstijl nastreeft, ook in deze vreemde, soms angstige periode waarin we op weg zijn naar het ‘nieuwe normaal’.

Online begeleiding
Deelnemers worden online begeleid door fitnessinstructeurs van Sportcentrum Nico Jager. Je ontvangt op maat gemaakte weekmenu’s, 1 op 1 online coaching, tips voor gezond thuis werken en bewegen, gezonde voeding voor het hele gezin en een handige app. Belangrijk om te vermelden is dat in de menu’s ook rekening kan worden gehouden met specifieke wensen van bv. diabetici, of mensen die vegetarisch willen eten.

Sanne Folkers en Patrick Stegenga, fitnessinstructeurs: ‘We dagen iedereen uit om zich aan te melden, het is een leuk en motiverende challenge’. Samen met je huisgenoten ga je ervoor om sterker en fitter te worden en zoveel mogelijk conditie en kracht op te bouwen’.

Aanmelden en actie
Aanmelden kan vanaf nu door een mail te sturen naar backoffice@sportcentrumnicojager.nl. Leden betalen € 39,95 / niet-leden € 79,95. Het programma duurt vier weken, leden krijgen er gratis twee weken bij en kunnen dus zes weken lang gebruik maken van de Thuischallenge. 


AANMELDING THUISCHALLENGE 

 

 

 

agenda

Lesaanbod