Gratis
proefles

Klik hier

Bel ons

Isa Huiting

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GIRLPOWER!!

Wie ben je?
Ik ben Isa Huiting en ben 15 jaar oud. Ik ben in 2019 begonnen met sporten bij Nico Jager in Winschoten en sport consequent sinds een jaar.

Waarom ben je gaan sporten?

In 2019 heeft mijn vader me een paar keer meegenomen naar de sportschool en ik vond het zo leuk dat ik lid ben geworden. Toen ik net lekker bezig was met sporten, gingen de sportscholen dicht door Corona. Tijdens Corona in 2021 ben ik veel gewicht verloren. Toen de sportscholen weer opengingen wou ik meer spiermassa en kracht opbouwen en begon ik consequent met sporten. Vanaf november ben ik gaan focussen op powerliften. Nu ik veel kracht heb opgebouwd, wil ik meer gaan focussen op bodybuilding. Ik sport 5/6 keer in de week, gemiddeld train ik 1,5 uur per keer. Op zondag heb ik een rustdag, dan ga ik wandelen😊

Heb je een specifieke doelstelling?
Mijn doel was om spiermassa en kracht op te bouwen en dat is goed gelukt, want ik ben nu de sterkste vrouw van Nico Jager. Nu ik mijn eerste doel heb bereikt, wil ik meer focussen op bodybuilding, spiermassa opbouwen en wil ik mijn vetpercentage naar beneden krijgen. Mijn droom is om op het podium te staan, dit lijkt mij een geweldige uitdaging en ervaring.

Geef je ook aandacht aan je voedingspatroon?
Ja, ik volg sinds kort een voedingsschema van Sanne Folkers (Personal trainer en voedingsadviseur bij Nico Jager) om mijn vetpercentage naar beneden te krijgen, maar geen spiermassa te verliezen. Zo word ik langzamerhand wel sterker. Dit komt doordat ik genoeg eiwitten binnen krijg en ik mijn trainingen serieus neem.

Wat vinden je ouders ervan?
Eerst vond mama mij te gespierd, maar langzamerhand vindt ze het prima. Ze steunt mij volledig, ik ben immers goed bezig en let goed op mijn voeding. Papa is zelf ook fanatiek sporter, hij steunt mij 100% om mijn droom te kunnen waarmaken.

Wat wil je zeggen tegen mensen die nog niet sporten?
Iedereen begint ergens in de sportschool, trek je vooral niet te veel aan van andere sporters en laat je niet intimideren. Er is voor iedereen een plek in de sportschool, geef gewoon 200% en ga je doelen achterna.

Dus…
Twijfel niet aan jezelf, neem de eerste stap, ga naar de sportschool en geef je volle 200%!!

Isa Huiting

 

Shop

agenda

Lesaanbod