Gratis
proefles

Klik hier

Bel ons

Korting op lidmaatschap

 

Wij hebben Samenwerkingsovereenkomsten gesloten met een groot aantal bedrijven en verenigingen. In de overeenkomst zijn onder meer afspraken vastgelegd over korting op de contributies voor werknemers van het betreffende bedrijf of vereniging zoals AV Aquilo en voetbalvereniging WVV. U bent werknemer van Stichting Oosterlengte, Synergon, scholengemeenschap Ubbo Emmius, of ...? Informeer bij ons of u recht hebt op korting!

Wij zijn ook aangesloten bij het netwerk van Bedrijfsfitness Nederland uitvoerder van het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogélijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te gaan fitnessen! Zodra u via uw werkgever aangemeld wordt bij BFN, krijgen wij daarvan een melding en nodigen we u uit voor een proefles en/of intake en kunt u van start. Wilt u weten of uw bedrijf al deelnemer is? Klik hier!

 

n.b.
Sporters waarvoor de kosten van een lidmaatschap te hoog zijn, kunnen een beroep doen op verschillende fondsen, zoals het JeugdSportFonds en het Participatiefonds van de gemeente Oldambt.

 

Bedrijfsfitness Nederland

Shop

agenda

Lesaanbod