Gratis
proefles

Klik hier

Bel ons

Uitleg inschrijven


U gaat zich inschrijven? Top en dank voor uw belangstelling in ons sportcentrum, we gaan er alles aan doen om u optimaal van dienst te zijn.

Bij onze balie vult u een inschrijfformulier in. Onze baliemedewerker kan u adviseren over welk abonnement voor u geschikt is. Let op: deze werkwijze wijkt af bij bedrijfsfitness. Neem contact met ons op als u wilt u weten of er een bedrijfsfitnessregeling voor u van toepassing is.
Er wordt bij inschrijving een intakegesprek gepland, de eerste stap naar uw Persoonlijk FITplan. Een intake is niet verplicht, behalve voor 14 en 15 jarigen, in bijzijn van een ouder/verzorger. U kunt overigens meteen na inschrijven beginnen met sporten, ook als het even duurt voor er ruimte in de agenda is voor uw intake. Bij inschrijving ontvangt u een TAG, waarmee u voor ieder bezoek moet inchecken. 

Hieronder kunt u ons inschrijfformulier downloaden, zodat u thuis vast uw gegevens kunt invullen. Wilt u de algemene voorwaarden en Privacy policy inzien waarnaar wordt verwezen? Klik dan hier.

3710-Inschrijfform SCNJ versie april 2023

Shop

agenda

Lesaanbod