Gratis
proefles

Klik hier

Bel ons

Lars Koehoorn

 

STEL JE EIGEN DOELEN!

Wie ben je?
Lars Koehoorn, 24 jaar. Ik woon in het prachtige Winschoten. Ik ben teamleider bij Albert Heijn en daarnaast ben ik songwriter en producer: dit doe ik nu al zo’n 12 jaar!

Waarom ben je gaan sporten?
Ik ben gaan sporten, omdat ik in mijn werk niet heel veel beweeg. En voor mijn werk als songwriter erg veel onderweg ben waardoor ik al snel last kreeg van bepaalde spieren. Het begon met het doel om lekker fit te worden, maar dat is een beetje uit de hand gelopen naar zo’n 4/5 keer per week sporten: je kunt het bijna een verslaving noemen!Heb je een specifieke doelstelling? Ik sport niet echt voor een bepaald doel, ik merk dat ik door te sporten veel beter en lekkerder werk in de studio. Ik merk dat als ik een week niet ga het een stuk moeilijker gaat. Natuurlijk als je eenmaal bezig bent merk je dat je steeds meer spiermassa wilt opbouwen!

Geef je je voeding ook extra aandacht?
Nee, niet persé. Wat ik wel doe is zorgen dat ik genoeg eiwitten binnen krijg na het sporten voor het herstel. Ik eet gezond maar let verder niet op wat ik binnen krijg, dat kost me simpelweg te veel tijd.

Wat wil je zeggen tegen mensen die nog niet sporten of weer moeten gaan sporten?
Ik was vroeger zelf ook niet echt van het fitness, en vond het zelf ook lastig om te gaan en blijven gaan. Maar als je eenmaal bezig bent zie je progressie en wordt het meer een routine. Dus ik zou zeggen dat mensen in het begin echt door moeten zetten, want daarna wordt het juist heel erg leuk.

Wat zou je andere mensen mee willen geven?
Ga lekker sporten, ik adviseer om jezelf een vast doel te geven. Zoals minimaal 3 keer per week gaan, hierdoor wordt het al snel makkelijker en leuker!

Lars Koehoorn

Shop

agenda

Lesaanbod