Gratis
proefles

Klik hier

Bel ons

Bianca en Anja

 

Wie zijn jullie?
We zijn Bianca en Anja, ons hele leven al vriendinnen. We waren elkaar uit het oog verloren maar hebben elkaar weer gevonden en nu trainen we samen. We zijn moeders van 2 kinderen en altijd druk met werk, full time. Maar we maken wel tijd vrij om te sporten! Ontspanning geeft het en we kunnen weer bijkletsen.

Waarom zijn jullie gaan sporten?
We waren niet meer tevreden met ons lichaam. Er moest een knop om en toen zijn we bij Nico Jager beland, omdat zij het 10-weekse programma Body Support aanbieden. Zo zijn we begonnen en het eten viel ons erg mee. Ondanks dat we een normaal programma kregen, waren de resultaten verbluffend. We zijn nu inmiddels meer dan 14 kg kwijt.. In mei zijn we begonnen! Onze hele dag is nu aangepast en het gezin kan dit ook gemakkelijk volgen.

Hebben jullie een specifieke doelstelling?
We wilden eigenlijk gewoon afvallen…dat is ruimschoots gelukt. Wat we nu graag willen is dat onze lichamen lekker strak blijven en tevens gezond en fit blijven. Geven jullie ook aandacht aan je voedingspatroon? JAAA, maar voordat we hieraan begonnen, nog niet… Maar de eerste 10 weken Body Support aten en dronken we niks anders dan wat op de lijst stond. NU in de 3e fase van Body Support zijn we in het weekend wel wat vrijer met eten. Maar we blijven er sowieso opletten. Sinds ik op mijn eten let, heb ik geen last meer van opgeblazen en pijnlijke darmen. Heb nu veel meer energie over voor andere dingen. Zit nu veel lekkerder in mijn vel. Nu merk ik ook dat mijn vingers minder dik en stijf zijn. Dus ja, voeding doet heel veel voor ons.

Wat zou je willen zeggen tegen mensen die nog niet sporten of weer moeten gaan sporten?
Kom uit je luie stoel en je moet het gewoon doen. Als je het niet probeert, dan zul je niet weten wat voor positiefs dit allemaal oplevert.

Dus…
"WIJ VOELEN ONS SUPERGOED, DAT IS WAT DE SPORTSCHOOL MET ONS DOET"      

Bianca en Anja

Shop

agenda

Lesaanbod