Gratis
proefles

Klik hier

Bel ons

Robin van Goudswaard

NIET BANG ZIJN VOOR DIE DREMPEL...DIE IS ER NIET! 


Wie ben je?
Ik Robin van Goudswaard, 23. Woonachtig in Bellingwolde. In mijn vrije tijd doe ik aan fitness en voetbal, daarnaast voetbal ik bij SC Scheemda en geef ik daar ook training. Ik heb bedrijfskunde gestudeerd en werk bij het Waterschap in Groningen.

Waarom ben je gaan sporten?
Ik heb mij destijds aangemeld bij de GLI en daar werd ik gevraagd of ik graag wilde sporten. Ik wilde graag voetballen, alleen ik was nog niet tevreden met mijn gewicht hiervoor en ik had wat last van mijn knie. Ik ben toen gevraagd of het mij ook leuk leek om te sporten in de sportschool, dat leek mij op dat moment wel leuk. Het was dus niet het plan in eerste instantie om te beginnen met fitness. Gaande weg bleek dit erg leuk te zijn en ben ik blij met mijn keuze!

Heb je een specifieke doelstelling?
Toen ik begon met sporten was het puur om weer te kunnen voetballen en ik wilde graag weer dingen kunnen doen zonder direct buiten adem te zijn, zoals het spelen met mijn neefjes en nichtjes. Uiteindelijk is dit meer dan gelukt en ben ik 37 KG afgevallen! Mijn doel voor nu is om een vetpercentage te behalen van onder de 15%.

Geef je ook aandacht aan je voedingspatroon?
Zeker, in het begin at ik heel erg veel koolhydraten en het dieet wat ik kreeg van de GLI was juist koolhydraat arm en dit kostte mij veel energie, toen ben ik geswitched naar een ander dieet waar het vooral belangrijk was om veel eiwitten te eten en uiteindelijk minder calorieën te eten per dag dan wat ik verbrand, het maakte dus niet veel uit waarin die calorieën zaten.

Wat zou je willen zeggen tegen mensen die nog niet sporten of weer moeten gaan sporten?
Maak een doel voor jezelf en zoek begeleiding, begin niet meteen te hard van stapel maar begin rustig. Op het gebied van diëten ligt het denk ik erg persoonlijk, als je veel sport zou ik een koolhydraat arm dieet niet aanraden maar als je minder tot niet sport zal dit geen probleem moeten zijn. Zorg er in ieder geval voor dat je altijd meer dan genoeg eiwitten eet!

Dus…
Ga vooral lekker sporten en bewegen, en wees vooral niet bang om heen te gaan!

 
 
 
 
 
Statistieken en advertenties bekijken
Bericht promoten
 
Alle reacties:
2222
 

Shop

agenda

Lesaanbod