Gratis
proefles

Klik hier

Bel ons

So you think you can dance?!

 

BREAKING NEWS!

Per 1 juni a.s. opent dansschool The Legacy bij ons in het sportcentrum haar deuren voor iedereen die gek is op dansen. De danslessen worden gegeven worden onder leiding van topdanseres Desiree Hiele. Zij is gespecialiseerd in Streetdance/Hiphop. De danslessen zijn voor iedereen vanaf 5 jaar! Dus woon jij in de omgeving van Winschoten en ben jij of ken jij iemand die helemaal gek is van dansen? Kom dan vanaf 1 juni langs voor een gratis proefles.

The Legacy Winschoten zal niet alleen recreatie lessen draaien maar zich ook gaan focussen op wedstrijden en dansshows. Hiervoor zullen speciale selectie teams worden samengesteld. Desiree kan niet wachten om te beginnen en The Legacy is trots om Desiree te mogen verwelkomen in haar docenten team.

Wil jij meer informatie of alvast aanmelden? Dit kan door een mail te sturen naar info@dansschoolthelegacy.nl of naar info@sportcentrumnicojager.nl. Bellen kan met Zacharias Douma van The Legacy: 06-17291742

Locatie The Legacy Winschoten:
Sportcentrum Nico Jager
Bovenburen 104-B 
9575 HH Winschoten
0597-417744 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LATIN DANCE

Latin Moves is een dansvorm op Latijns-Amerikaanse muziek. Ook wel bekend als “Zumba“. Door de aanstekelijke salsa, merengue, flamenco en zelfs hip-hop muziek is elke Latin Moves-les één groot feest! En u wordt er niet alleen vrolijk van, u werkt aan de conditie en de kilo's!  Latin Moves: snel begen en lol hebben! Welkom!

 

 

 

agenda

Lesaanbod